Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Συμβουλευτική για Startup - Κάντε το όραμα σας πράξηΣυμβουλευτική για Startup

To γραφείο μας πρωτοπορεί στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών:
·         Σε ιδιώτες που έχουν μια ενδιαφέρουσα αρχική ιδέα και επιθυμούν την εξέλιξή της σε επικερδή επιχείρηση.
·         Σε καινοτόμες, νεοφυείς επιχειρήσεις-startup  που χρειάζονται συμβουλευτική υποστήριξη σε οποιοδήποτε στάδιο της ανάπτυξής τους. 


·         Σε ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν το φάσμα των υπηρεσιών τους, να διευρύνουν τη βάση των πελατών τους ή να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες του πελάτη, με γνώμονα τις επιταγές της αγοράς και έμφαση στην καινοτομία. 
·         Διαμόρφωση προϊόντος: προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές με στόχο τη διαμόρφωση ενός στιβαρού concept, τη μετουσίωση του σε καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία και τη μετέπειτα εξέλιξή του σε επικερδή επιχείρηση. 
·         Χρηματοδότηση: σας βοηθάμε καθ’ όλη τη διαδικασία προσέλκυσης κεφαλαίων για την επιχείρησή σας, παραθέτοντας σας όλες τις διαθέσιμες επιλογές για δυνητικούς  επενδυτές, και συντάσσοντας ένα αξιόπιστο και σωστά δομημένο επιχειρηματικό πλάνο (business plan) για την βέλτιστη παρουσίαση του εγχειρήματος και των προοπτικών του.
·         Έρευνα αγοράς-ανάλυση ανταγωνισμού: αξιολογούμε τους ανταγωνιστές σας και εντοπίζουμε και αναδεικνύουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το προϊόν/υπηρεσία σας να διαφοροποιηθεί, για μια αποτελεσματική στρατηγική marketing που στοχεύει στο κατάλληλο αγοραστικό κοινό.
·         Προώθηση: εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προώθησης του προϊόντος/υπηρεσίας σας, μέσω Social Media και  PPC (Pay Per Click) campaigns, e-shop.  

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 23310 21191 και μάθετε περισσότερα.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του γραφείου μας μπορούν να είναι διαρκείς και να
παρακολουθούν την startup σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής της· εναλλακτικά, μπορούμε να παρέμβουμε βοηθητικά σε οποιοδήποτε σημείο πιστεύετε πως μας χρειάζεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου